Show

Het Roosendaalse popzangeresje Marloes van den Broek is een van de twaalf finalisten van de wedstrijd ‘The Voice 2010/2011’ van het Centrum voor de Kunsten in Bergen op Zoom. De finale is zondagmiddag 30 januari vanaf drie uur in De Maagd in Bergen op Zoom.

Behalve in Bergen op Zoom waren voor deze wedstrijd ook voorrondes in Halsteren en Roosendaal. Net als mede-finalisten Marlieke van Wingerden en Robin van Sundert kwam Marloes uit die Roosendaalse voorronde bovendrijven.
Marloes in in Roosendaal onder andere bekend als zangeres van de popband No Comment. Deze band bestaat sinds 2008 en is ontstaan uit popworkshops van het Gertrudis College.

“Ik heb een wat lage stem. Mijn stem wordt wel vergeleken met die van Anouk”, zegt Marloes zelf over haar zang. Al in de box ging ze los op muziek, en als kind zong ze ook al, maar haar echte zangtalenten werden pas later, in de derde klas van de havo, ontdekt. Daarvoor speelde ze vooral dwarsfluit, onder andere in het opleidingsorkest van Harmonie Ambiance.
Sinds een jaar is ze op zangles bij Ester van der Linden.

>> Bekijk video’s op www.roosendaalopinternet.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s